Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μεσαίος χώρος, ναι, μαζί όμως με αυτοκριτική…

Μοιραστείτε το

Είχαμε σημειώσει ότι έχει χάσει οριστικά το μεσαίο χώρο, ότι οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι της γύρισαν την πλάτη λόγω των άναρθρων κραυγών που έβγαζαν τα ακροδεξιά στελέχη της και είχαμε επίσης τονίσει ότι με αυτή την τακτική η ΝΔ δεν έχει καμία ελπίδα να γίνει ένα σοβαρό κόμμα εξουσίας, που θα μπορέσει να αποτελέσει εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ίδια ακριβώς επισήμανε χθες ο Ν. Δένδιας. Η ΝΔ είχε παρεκκλίνει στην πορεία της προς τα δεξιά, εκτίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Βήμα FM. Πρόσθεσε επίσης ότι ο Β. Μεϊμαράκης «με την τεράστια εμπειρία του την επαναφέρει στο κέντρο».
Σύμφωνα με τον Ν. Δένδια, κάποιοι τα έβλεπαν όλα καλά στη ΝΔ μετά την ήττα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η «καθαρκτήρια» διαδικασία τότε που έπρεπε…
Η ΝΔ όπως πολύ σωστά επισήμανε ο πρώην υπουργός όχι μόνο είχε… μπατάρει προς τα δεξιά, αλλά ουδέποτε έκανε πραγματική αυτοκριτική για τα λάθη της και τη βαριά ήττα που υπέστη στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Όταν λοιπόν δεν κάνει αυτοκριτική δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο.
Ας το έχει αυτό υπ’ όψιν του ο Β. Μεϊμαράκης γιατί η αυτοκριτική είναι βασικό συστατικό της ανάκαμψης μαζί φυσικά με την επιστροφή στον υγιή μεσαίο χώρο…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.