Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Και για όσους δεν μας γουστάρουν, κοψίδια να πιάνουν και μπάμιες να τους γίνονται…

Μοιραστείτε το

Σοβαρολογείς Μανώλη Γλέζο; Έτσι την εννοείς εσύ τη Δημοκρατία;
Άκου λοιπόν Μανώλη Γλέζο, εμείς που ψηφίσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αναδείξαμε σε πρώτο κόμμα και κυβέρνηση, δε δώσαμε σε καμιά περίπτωση λευκή επιταγή στα 30.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίζουν για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας… Κατανοητό; Εκτός και αν δε γνωρίζεις πως λειτουργεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία!
Και ο πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του τι ρόλο παίζουν Μανώλη Γλέζο, στην προκειμένη περίπτωση; Το ρόλο των παραγγελιοδόχων των μελών του κόμματος;
Δεν πιστεύω, βέβαια, να έχεις την εντύπωση ότι ψηφίσαμε τον Τσίπρα για να «παίρνει γραμμή» από τα μέλη του Σύριζα!
Και μια ερώτηση, αν μου το επιτρέπεις, Μανώλη Γλέζο. Πόσες είναι τελικά οι γνώμες που θα έπρεπε να πάρει «η κυβέρνηση του Μαξίμου» πριν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις; Μία, πέντε, δέκα, είκοσι χιλιάδες;
Φυσικά, αν δε συμφωνείς με την «κυβέρνηση του Μαξίμου» όπως αποκαλείς την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δε σε κρατάει κανένας, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επιστρέψεις στο ΠΑΣΟΚ, όπου όσον καιρό το υπηρέτησες, όλα ήταν καλά κι όλα ωραία, αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αποτόλμησε να πάρει και την παραμικρή έστω πρωτοβουλία χωρίς να έχει πρώτα την έγκριση των μελών του κόμματος!!!
Μανώλη σύνελθε… Αρκετό το κακό που έχεις κάνει μέχρι τώρα…
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν.
= = =
Η σχιζοφρένεια είναι μια χρόνια, εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει περίπου το 1% των ανθρώπων. Μπορεί να τους κάνει να ακούν φωνές, να βλέπουν πράγματα που δεν είναι εκεί ή ακόμα και να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κόμμα και να μπουν στη Βουλή… Ή τους 60 που ήρθαν να σ’ ακούσουν στηn Θεσσαλονίκη Παναγιώτη Λαφαζάνη, να σε κάνει να τους βλέπεις 6.000!
«Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν»
Λέων Τολστόι
Πρόσεξε τον παρονομαστή σου Λαφαζάνη ο οποίος άρχισε να διογκώνεται προς το άπειρο.
= = =
Μετά από ένα μήνα αργίας άνοιξε και πάλι το Χρηματιστήριο Aξιών Αθηνών και μετά από δύο περιπετειώδης άρχισε να παίρνει σιγά, αλλά σταθερά τα πάνω του! Τα γενικά συμπεράσματα παραπάνω από ενθαρρυντικά! Ο κόσμος έχει αναθαρρέψει… Αρχίζει σιγά-σιγά να επανατοποθετείται. Κουβεντιάζει για μετοχές, επενδύει! Σήμερα σε μια ταβέρνα άκουσα ένα παιδάκι να ρωτάει τον πατέρα του, «μπαμπά πως πάει το χρηματιστήριο;» Και ο μπαμπάς του απάντησε, «σκάσε και ζητιάνευε».
= = =
Η γριά αλεπού που δε μπορεί να μασήσει ούτε μελάτο αυγό, απειλεί να «δαγκώσει» το γρανίτη που λέγεται Αλέξης Τσίπρας! Το ξοφλημένο γραμμάτιο που λέγεται Ψυχάρης πήρε φόρα και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επίθεση. Πρόσεξε μόνο θείο Σταύρο, μη σκοντάψεις και πας από «πέσιμο»… Εκτός κι αν το γλiτώσεις τελικά το «πέσιμο» και πας εντέλει φυσικώ τω τρόπω… ΑΠΟ «ΧΕΣΙΜΟ!». Ου να μου χαθείς γλίτσα…
= = =
Πλάκα-πλάκα απόκτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πάγκαλό του. Και τι δεν ακούσαμε όλον αυτόν τον καιρό από τον ΣΥΡΙΖΟΠΑΓΚΑΛΟΠΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΟ, σημεία και τέρατα!
Οι τελευταίες, όμως, «πιτσικουλιές» του Γιάννη Πανούση περί «εσχάτης προδοσίας από τον Γιάνη Βαρουφάκη, για αποσταθεροποίηση του νομίσματος και διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης» και η αποκάλυψη ότι «ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας απόλυτης λαϊκής δημοκρατίας», σπάνε καρύδια!
Τελικά Γιάννη Πανούση, υπάρχει κανένας που τον πιστεύεις και τον εμπιστεύεσαι; Ο Γιάννης Πανούσης, βέβαια, δεν έθεσε ποτέ θέμα εσχάτης προδοσίας για τη χρεοκοπία της χώρας το 2010, γιατί ως βαθύτατα συστημικός Πασόκος που στη συνέχεια έγινε ΔΗΜΑΡ δεν θα πει ποτέ κάτι εναντίον των αφεντικών του. Σταμάτα λοιπόν αναρριχώμενε, τη συνοικιακή παπαρολογία και έχε υπόψη σου ότι το να υποπτευόμαστε ανοιχτά τους άλλους σημαίνει ότι κατηγορούμε, μυστικά, τον εαυτό μας… Άντε μπράβο Πανουσοπάγκαλε…
Χάρρυ Κλυνν

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.