Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε την πιο συχνή ερώτηση προς το βρετανικό Google μετά το Brexit

Μοιραστείτε το

Η βρετανική κάλπη «έδειξε» αποχώρηση από την ΕΕ και τόσο το Λονδίνο όσο και η Ευρώπη αναζητά, μουδιασμένη, το δρόμο για την επόμενη ημέρα.

Ακόμη λιγότερο ψύχραιμοι πάντως εμφανίζονται ορισμένοι Βρετανοί που… ανέβασαν στο Google τις αναζητήσεις για το πώς να βγάλουν ιρλανδικό διαβατήριο.

Όχι τυχαία, και ενώ πλέον πνέει ένα «αεράκι» απόσχισης Σκωτίας και Μπέλφαστ, οι αναζητήσεις έρχονται από τη Βόρεια Ιρλανδία…

Όπως επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής το Google στο Twitter, οι αναζητήσεις «πώς να βγάλω ιρλανδικό διαβατήριο» αυξήθηκαν κατακόρυφα λίγες ώρες μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

Το Google trends, που μιλά για αύξηση 100%, δίνει επίσης την βρετανική περιφέρεια της Βόρειας Ιρλανδίας ως κυρίαρχη πίσω από την αύξηση. Πολύ λιγότερες είναι οι σχετικές αναζητήσεις σε Σκωτία, Αγγλία και Ουαλία. Συμβαίνει τώρα: Την παραίτηση του προανήγγειλε ο Ντέιβιντ Κάμερον

Με νεό πρωθυπουργό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50 της Ε.Ε. για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. ανέφερε ο Ντέιβιντ Κάμερον στις δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα του κρίσιμου βρετανικού δημοψηφίσματος.

1

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.