Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλεξιάδης: Δεν χρειάζεται να μαζευτούν αποδείξεις για τις συναλλαγές με τις κάρτες

Μοιραστείτε το

«Δεν χρειάζεται να μαζευτούν αποδείξεις για τις συναλλαγές με τις κάρτες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον Ant1.

Παράλληλα, ο Τρύφων Αλεξιάδης και διευκρίνισε ότι όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα δίνονται στο τέλος του χρόνου από τις τράπεζες.

Ακόμα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι είναι πατριωτικό καθήκον για όλους να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και έκανε γνωστό ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις να δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, επισήμανε επίσης ότι εκτός από το αφορολόγητο  με τις αποδείξεις η κυβέρνηση εξετάζει και άλλα κίνητρα, διευκρινίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει η σχετική διάταξη.

Νωρίτερα, ο Τρύφων Αλεξιάδης, τόνισε ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόστιμα σε όσους δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ ή όσους έχουν ανασφάλιστα οχήματα.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ότι θα έρθουν και ειδοποιητήρια ραβασάκια σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο τελώ κυκλοφορίας με το τρίμηνο για τους οδηγούς που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.