Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ακυρώνεται η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μοιραστείτε το

Την ακύρωση της φετινής πορείας για το Πολυτεχνείο, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορvνοϊό και του καθολικού lockdown, ανακοίνωσε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν, το ίδιο θα γίνει με το Πολυτεχνείο. Όταν θα ανοίξει η χώρα, θα είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τις μεγάλες γιορτές» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. 

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-74 (Σ.Φ.Ε.Α.), να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εκδηλώσεις και η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. 

«47 χρόνια μετά την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 ο αγώνας για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία συνεχίζεται» τονίζει ο ΣΦΕΑ με αφορμή τις επικείμενες εκδηλώσεις τιμής για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973. Μετά από συνεδρίαση και σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-74 (Σ.Φ.Ε.Α.) οι εκδηλώσεις και η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. τονίζει πως «το Δ.Σ. του ΣΦΕΑ 1967-1974 στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 04/11/2020 αποφάσισε ομόφωνα: Καλεί το λαό και τη νεολαία να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις τιμής για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 και στην πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία». Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Χαλβατζής και ο γενικός γραμματέας Νίκος Τριανταφύλλου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.