Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε την Αθηνά Οικονομάκου να τραγουδά για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή

Μοιραστείτε το

Η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της χριστουγεννιάτικης εκπομπής “Στην υγειά μας”. Αποφάσισε να τραγουδήσει για πρώτη φορά δημοσίως, όπως ανέφερε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Τραγουδάμε (εγώ για πρώτη φορά δημοσίως, με μία μόνο πρόβα και πολλά κιλά ντροπής ), χορεύουμε και γενικότερα το γλεντάμε” έγραψε στην λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο της πρόβας της.

Φυσικά, οι χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την απόδοση της στο τραγούδι που ερμήνευσε με τον Χρήστο Μάστορα, “Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”.
 

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους ✨?✨ Εμείς απόψε στις 22:00 στον @skai_tv ,τραγουδάμε (εγώ για πρώτη φορά δημοσίως ?, με μία μόνο πρόβα και πολλά κιλά ντροπής ), χορεύουμε και γενικότερα το γλεντάμε ..“Στην υγειά μας βρε παιδιά”? με τις @melissestheband ? και @xmastoras @officialtamta @mairiboo @doretta3123 @toniasotiropoulou @official_danos_ga @eleftherios_petrounias @evridiki_valavani @penny_baltatzi @costavasaloshd @kavouravicky @pavlidou.sofia και άλλοι πολλοί!!!Εύχομαι να σας κρατήσουμε ωραία παρέα ?????? Backstage Video Credits @nikolpanagiotou #happyholidays #merryxmas #merrychristmas #party #stinygeiamas #stinygeiamasrepaidia

A post shared by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.