Ξανάνοιξε η τρύπα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας (Βίντεο)

Λίγο μετά την επισκευή της τεράστιας τρύπας στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας και το πρόβλημα επανέρχεται καθώς η τρύπα ξανάνοιξε προκαλώντας προβλήματα στην ιαπωνική πόλη.

Σύμφωνα με το CNN το Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διακόπηκε και πάλι, καθώς ο δρόμος άνοιξε ξανά με την τρύπα να έχει βάθος περίπου επτά εκατοστά. 

Αριστερά, η τρύπα στις αρχές Νοεμβρίου και δεξιά ο δρόμος μετά τις επισκευές 

Ειδικότερα, στις αρχές του μήνα οι κάτοικοι της πόλης Φουκουόκα είχαν έρθει αντιμέτωποι με απίστευτες εικόνες. Η τρύπα μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει να έχει μήκος 30 μέτρων και βάθος 15 μέτρων «καταπίνοντας» πεζοδρόμια και φανάρια. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, όμως είχαν σημειωθεί πολλές ζημιές.

Πολλά καταστήματα έφτασαν κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, τα μέσα μαζικής μεταφοράς της περιοχής ακινητοποιήθηκαν και στο διεθνές αεροδρόμιο της Φουκουόκα κόπηκε το ρεύμα. Προβλήματα προκλήθηκαν ακόμα και σε διαδικτυακές υπηρεσίες τραπεζών ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν για κάποιο διάστημα περίπου 800 νοικοκυριά.

Δείτε βίντεο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή