Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025

Βλέπουν Ειδικά Δικαστήρια

Από την κατάσταση στην ΕΡΤ, μέχρι την εξαγορά Σκοπιανής εταιρίας από τη ΔΕΗ, οι «opinion liders» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαντασιώνονται το στήσιμο Ειδικών Δικαστηρίων, που θα στείλουν στο εδώλιο, στη συνέχεια δε στη φυλακή, όλη την κυβέρνηση.

Ένας μάλιστα εξ αυτών ονειρεύεται (ή αποκάλυψε;) πως το «θεάρεστο έργο» θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης, προφανώς λόγω της εγνωσμένης μετριοπάθειας του.

 Όμοιος ομοίω θα πείτε. Κατά τα άλλα, εκεί στην Πειραιώς απεχθάνονται την «ποινικοποίηση» της πολιτικής ζωής, αλλά προφανώς μόνο όταν απειλεί δικά τους στελέχη.

Ευτυχώς που ο κος. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε, προχθές μόλις, τους πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα, πως θα πράξει παν το δυνατό, για την εξύψωση του επιπέδου, του πολιτικού διαλόγου. Συνεπής για μια ακόμη φορά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή