Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2025

Β. Λεβέντης: Δε θα γίνω… γελοίος

Την ανάγκη διευρυμένης οικουμενικής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Τόνισε μάλιστα ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει μόνο του σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο σε μια οικουμενική μαζί και με τη Ν.Δ., γιατί, μόνο έτσι θα είναι σοβαρή η εικόνα της χώρας, όπως ανέφερε. «Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ονειρεύονται κάποιοι καρβέλια» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Δηλαδή ονειρεύονται κάποιοι ότι θα μπορούσα εγώ που μπήκα τώρα στη Βουλή να σηκώσω τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή βγάζει έξω την ουρά του ο Θεοδωράκης ο οποίος ψήφισε τα μνημόνια, βγάζει την ουρά του το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε το βάρος των μνημονίων επειδή είδανε ότι χάνουνε δύναμη και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Φεύγουν από τον Τσίπρα βουλευτές και θα ‘ρθω εγώ να τους καλύψω. Δηλαδή να παίξω το ρόλο του χαζού… τώρα έρχονται και λένε “παίξε το ρόλο του Κουβέλη”».

«Εγώ θα συνεισφέρω την πρόταση που συνεισφέρω για να γίνουμε σοβαρή χώρα γιατί  και τώρα να πάω με τους εννιά βουλευτές πάλι μπορεί να βγουν και άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν και να πάει τζάμπα. Εκείνο που προτείνω είναι να μπει η ΝΔ στη κυβέρνηση. Αυτά τα δύο κόμματα δεν πτώχευσαν τη χώρα; Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ …» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή