Τσίπρας: Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του

“Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας” τάσσεται με σημερινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι “η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του”.
Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:
Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας, όπως αυτονόητα στο πλευρό και όλων των εργαζομένων που πλήττονται από τις επιλογές της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Να στηρίξει αυτούς που μας στηρίζουν ψυχικά και πνευματικά μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Να τους ανταποδώσει την προοπτική και την ελπίδα που μας προσφέρουν για την επόμενη μέρα.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης