Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2025

Το ραντεβού του Μελισσανίδη με μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ!

Μια πολύ σημαντική συνάντηση που ενδέχεται να κρύβει τεράστιες προοπτικές και για την ΑΕΚ είχε πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ είχε ραντεβού στα γραφεία της εταιρείας την περασμένη Κυριακή με τον Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ.

Πρόκειται για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του χρηματιστηρίου του Κατάρ και μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μανσούρ ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στη χώρα μας το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, θέλοντας να προωθήσει ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 350-400 εκατ. ευρώ. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν συναντήθηκε με 4-5 ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, ανάμεσα στους οποίους και ο Μελισσανίδης.

Στα θέματα της κουβέντας που έκαναν λοιπόν φέρεται να συμπεριλαμβανόταν και η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα το θέμα του γηπέδου. Κάτι που προφανώς εντάσσεται στην προσπάθεια να πειστεί ο Μανσούρ, ώστε να επενδύσει και στην «Αγιά-Σοφιά», είτε μέσω της ονοματοδοσίας, είτε μέσω άλλης συμμετοχής του στο πρότζεκτ.

Πηγή: O Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή