Τεχνική έκθεση του ΙΓΜΕ για τον βράχο πάνω από το Λεωνίδιο αναμένει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την τεχνική έκθεση του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που θα προσδιορίζει την παρέμβαση, η οποία πρέπει να γίνει στον βράχο, που έχει αποκολληθεί πάνω από το Λεωνίδιο, αναμένει η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να παρέμβει.

Το κλιμάκιο του ΙΓΜΕ μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη και τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο επισκέφθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα το σημείο το οποίο χτύπησε ο κεραυνός, κάνοντας εκτίμηση της κατάστασης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε ότι ο βράχος που έχει αποκολληθεί είναι μικρότερος σε σχέση με την αρχική εικόνα που υπήρχε και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τον οικισμό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή