Σάββατο, 2 Αυγούστου 2025

Συντετριμμένη η Celine Dion: Δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του αδελφού της

Σε βαθιά θλίψη είναι βυθισμένη η Celine Dion μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου και του αδελφού της μέσα σε δύο μόλις ημέρες.

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον σύζυγό της Ρενέ Αντζελί σε μία μεγαλοπρεπή τελετή στην Βασιλική του Μόντρεαλ, όμως δεν άντεξε την οδύνη να πράξει το ίδιο και στην κηδεία του αδελφού της.

Η επιμνημόσυνη δέηση για τον αδελφό της, Ντάνιελ, έγινε την Κυριακή και η Celine Dion ήταν εκεί με τη μητέρα της και τα υπόλοιπα αδέλφια της.

Ωστόσο, στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κεμπέκ, η τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» καθώς είναι βαθιά συντετριμμένη. Τόσο ο σύζυγός της όσο και ο αδελφός της, έφυγαν νικημένοι από τον καρκίνο, δίνοντας μία άνιση και πολυετή μάχη.

«Δεν άντεξε δύο αποχαιρετήσεις αγαπημένων προσώπων μέσω σε λίγες μόνο ημέρες», αναφέρει πηγή που πρόσκεινται στην διάσημη τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή