Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Συνελήφθη Ιρακινός με κλεμμένο διαβατήριο από το Ισλαμικό Κράτος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στη σύλληψη ενός Ιρακινού, ο οποίος ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, με ένα από τα διαβατήρια που είχαν κλέψει οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους από το Ιράκ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο διαβατήριο είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων και ότι έχει κλαπεί από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τη σχέση του άνδρα με τους τζιχαντιστές.

Ο Ιρακινός, ο οποίος ζει στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, κατηγορείται για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Σχετικά Άρθρα

Η ανάρτηση Τσουβέλα για την… Αγαπηδάκη: Όταν το «Προλαμβάνω» συνάντησε το 3-4-3 του Παναθηναϊκού Μια τυχαία συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, είχε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και, όπως ήταν αναμενόμενο, την έκανε story με τον δικό του τρόπο. «Αυτή μου λέει για το Προλαμβάνω και εγώ για το 3-4-3 του Παναθηναϊκού. Καμία συνεννόηση…», έγραψε ο γνωστός κωμικός, ανεβάζοντας κοινή τους φωτογραφία. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσουβέλας αναφέρεται στην Αγαπηδάκη στα social media. Και στο παρελθόν, με αναρτήσεις ή σχόλιά του, έχει σταθεί είτε στη δημόσια παρουσία της είτε στη δουλειά της στο Υπουργείο Υγείας. Αυτή τη φορά, πάντως, η συζήτηση φαίνεται πως είχε δύο εντελώς διαφορετικές ατζέντες: από τη μία το «Προλαμβάνω» και η δημόσια υγεία, από την άλλη το σύστημα του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι γράφονται τα πιο απρόβλεπτα πολιτικά στιγμιότυπα.

24/07/2026 - 10:35

24/07/2026 - 10:30

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή