Συγκλονίζει ο αστέρας του Χόλυγουντ που υμνεί την Αρχαία Ελλάδα – Δείτε τι λέει! (Φωτογραφία)

Σε μία σπάνια και συγκλονιστική δήλωση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ελληνικό περιοδικό, προέβη ο γνωστός κι αγαπημένος αστέρας του Χόλυγουντ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.
Συγκεκριμένα, ο Σβαρτζενέγκερ δήλωσε πως θα ήθελε να ήταν έστω… και μία μύγα στην Αρχαία Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της ανέγερσης της Ακρόπολης, ώστε να ήταν ένας απλός παρατηρητής καθώς “γραφόταν” η ιστορία!
“Ό,τι έκανα στη ζωή μου το έκανα. Αυτό, όμως, που με ιντριγκάρει είναι οι ιστορικές περίοδοι. Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη. Να ήμουν ένας απλός παρατηρητής, όχι πρωταγωνιστής, τη στιγμή που “γραφόταν” η ιστορία”, είπε.
Όταν ρωτήθηκε αν του έφερε γούρι η πρώτη του ταινία, “Ο Ηρακλής” εκείνος απάντησε πως ήταν το πρώτο του βήμα, πριν καν ονειρευτεί μία λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ. Μάλιστα τόνισε πως από μικρή ηλικία αγαπούσε τους αρχαίους μύθους και τους ήρωες.
Συνέχισε λέγοντας πως εκείνοι που ασχολούνται με το body building, έχουν μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα αφού νιώθουν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων. Μάλιστα τόνισε πως είναι βαθύτατα θλιμμένος για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.
“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πολιτισμοί και λαοί με τεράστια ιστορία αγωνίζονται για να επιβιώσουν. Πιστεύω στους Έλληνες και στην ψυχή τους. Θα τα καταφέρετε”.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης