Συγκινητική κίνηση της Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Σαπεκοένσε

Η ΓΚΡΕΜΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Πρόταση ήθους και μεγαλείου από την Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Σαπεκοένσε, της οποίας η ομάδα ξεκληρίστηκε από το σημερινό αεροπορικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας η Γκρέμιο μέσω του προέδρου της, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της Σαπεκοένσε κατέθεσε επισήμως πρόταση στην βραζιλιάνικη ομοσπονδία για να στηριχθεί η ομάδα.

Συγκεκριμένα, μετέφερε τη θέλησή της να δανείσει ποδοσφαιριστές της στην Σαπεκοένσε και κατ’ επέκταση πρότεινε και οι άλλες ομάδες να δώσουν μέχρι δύο παίκτες δανεικούς για να μπορέσει αυτή να ανακάμψει μετά τη σημερινή τραγωδία.

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την ομοσπονδία και τη Λίγκα, αλλά, από τις ομάδες. Ήδη κάποιες έχουν τονίσει την επιθυμία τους να στηρίξουν την Σαπεκοένσε αποδεχόμενες την πρόταση της Γκρέμιο.

Παλμέιρας, Κορίνθιανς, Σάο Πάολο και Σάντος δήλωσαν έτοιμες, και μάλιστα, άμεσα να δανείσουν παίκτες καλύπτοντας εκείνες τα έξοδα, συμβολαίων καθώς και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή