Στόχος η Τουλουπάκη και τελικά η Δικαιοσύνη

Οι απειλές κατά της Τουλουπάκη είναι παλιές, έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να της πάρουν την υπόθεση. Το περασμένο φθινόπωρο έγινε η μεγάλη προσπάθεια αλλά η Ολομέλεια Εφετών αρνήθηκε να παίξει αυτό το έργο. Τώρα βλέπουμε ότι οι προσπάθειες απέδωσαν και τελικώς η κ. Ελένη Τουλουπάκη χάνει τον φάκελο της υπόθεσης. Πρακτικά χάνει τις δύο εκκρεμούσες υποθέσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δ. Αβραμόπουλο.

Το μήνυμα όμως προς τους δικαστές είναι ότι όποιος τολμήσει να ασχοληθεί με σκάνδαλα πολιτικών (Novartis) θα κυνηγηθεί από τους πολιτικούς όπως η Τουλουπάκη. Φαίνεται τώρα ότι μεγαλύτερος στόχος και από τον Δ. Παπαγγελόπουλο είναι η Τουλουπάκη. Έπρεπε λοιπόν οι πολιτικοί να δώσουν το μήνυμα, προχώρησαν στη δίωξη του Παπαγγελόπουλου για να φτάσουν και στην κ. Τουλουπάκη.

Στόχος τελικώς είναι όσοι δικαστές αναζητούν την αλήθεια. Στόχος τελικώς είναι η Δικαιοσύνη. Η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα της Δύσης η οποία διώκει έναν εισαγγελέα που αναζητά σκάνδαλα, παρανομίες. Και τον κυνηγά την ώρα που το έργο του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πόλεμος κατά της κ. Τουλουπάκη, αποσκοπεί να σκεπάσει το σκάνδαλο Novartis και κάθε προσπάθεια διερεύνησης των σκανδάλων. Τώρα φαίνεται και για όσους δεν είχαν καταλάβει, πόσο μεγάλο είναι και πόση σημασία έχει το σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή