Στην Ινδία με τη UNICEF η Χάιντι Κλουμ (φωτογραφίες)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάιντι Κλουμ επισκέπτεται την Ινδία, όμως η τελευταία της επίσκεψη έχει ξεχωριστή σημασία γιατί πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της UNICEF.

Το σούπερμοντελ βρέθηκε στην Ινδία ως πρέσβειρα του οργανισμού τον Σεπτέμβριο και σήμερα μοιράστηκε με τους φαν της ορισμένες συγκινητικές φωτογραφίες που δεν είχαν δοθεί εξ’ αρχής στη δημοσιότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Κλουμ έκανε πολλές ενδιάμεσες στάσεις στη χώρα, επισκεπτόμενη, μεταξύ άλλων, ένα σχολείο που λειτουργεί με την υποστήριξη της UNICEF στο Μιρζαπούρ. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις μικρές μαθήτριες και να μάθει λεπτομέρειες για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Το πρώην μοντέλο έγινε μάρτυρας δυσάρεστων περιστατικών, όπως λιποβαρών νεογνών που υποσιτιζόταν και πλέον βρίσκονται στη μονάδα φροντίδας νεογνών στο νοσοκομείο του Βαρανάσι, η οποία λειτουργεί με έξοδα της UNICEF.

heidi.jpgheidi2.jpghei.jpg

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή