Σοκ στην Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση 10χρονος από ανάφλεξη σόμπας

Το ατύχημα έγινε το πρωί, με θύμα το 10χρονο παιδί. Πληροφορίες λένε ότι το κακό έγινε στον Άγιο Νικόλαο, όταν το 10χρονο παιδί πήγε να ανάψει την σόμπα του σπιτιού του.
Η σόμπα λειτουργούσε με πετρέλαιο και το παιδί έκανε το λάθος να βάλει μέσα βενζίνη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.
Σύμφωνα με το cretapost, από την ανάφλεξη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το παιδί – φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και το κεφάλι – και ελαφρότερα οι γονείς. Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν κρίνοντας άμεση τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.
Η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το 10χρονο παιδί νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση στην Μοναδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.
Σχετικά Άρθρα
15/08/2025 - 18:20
Δείτε επίσης