Σοκ στη Ζάκυνθο: 22χρονος αλλοδαπός μαχαίρωσε 38χρονο έλληνα μπροστά στον κόσμο

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε 22χρονο Αλβανό και 38χρονο Έλληνα στην περιοχή Καλλιδάπο της Ζακύνθου, με τον πρώτο να βγάζει μαχαίρι και να προκαλεί πολλαπλά τραύματα στον δεύτερο.

Το περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι και ενώπιον πλήθους ανθρώπων που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ο 22χρονος διαπληκτίστηκε με τον 38χρονο για κάποιες προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους και εν συνεχεία του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα, χτυπώντας τον με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο Αλβανός υπήκοος συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο να επιβάλλει την τάξη.

Στο σημείο που έλαβε χώρα ο καβγάς, βρέθηκε και το μαχαίρι του δράστη.

Ο 38χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο της ζωής του.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή