Σοκ με θάνατο 35χρονου την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου ο αιφνίδιος θάνατος ενός 35χρονου την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.                      

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, που υπηρετούσε στην Αεροπορία και είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο νησί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ σε γήπεδο 5X5.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο 35χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία πέφτοντας λιπόθυμος στο χλοοτάπητα. Οι ιδιοκτήτες του χώρου και οι συμπαίκτες του έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να τον επαναφέρουν, καλώντας παράλληλα και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, ο αεροπόρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλώς το θάνατό του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή