Ρονάλντο: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γκαλάκτικο

Έναν παίκτης που έχει γράψει ιστορία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Πορτογαλίας και όχι γκαλάκτικο, θεωρεί τον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κάρντιφ, ο Πορτογάλος άσος τόνισε: “Δεν είμαι ο τυπικός παίκτης που του αρέσει να παρακολουθεί βίντεο, γιατί μου αρέσει να έρχονται όλα φυσικά. Προφανώς είναι σημαντικό να γνωρίζεις κάποια πράγματα, αλλά όχι να σου γίνεται εμμονή.
Για παράδειγμα, όταν καλείσαι να αποφασίσεις σε ποια πλευρά θα εκτελέσεις το πέναλτι, όλα βασίζονται στο ένστικτο. Για αυτό δεν μου αρέσει να σχεδιάζω τι πρόκειται να κάνω.
Δεν φοβάμαι να χτυπήσω πέναλτι στον τελικό. Παίρνω συχνά ρίσκα και αυτό είναι ένα υπολογισμένο ρίσκο, όχι θέμα ζωής και θανάτου. Μπορεί να σκοράρω ή να αστοχήσω. Αλλά δεν πρόκειται να αστοχήσω. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους καλούς, τους πολύ καλούς και τους γκαλάκτικος.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γκαλάκτικο. Είμαι απλά ένας παίκτης που έχει αφήσει ιστορία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Πορτογαλίας”.
Πηγή: Filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης