Revenge porn: Στις 9 Μαρτίου η δίκη της 22χρονης Αρετής – Ο δικηγόρος απαντά στο «βιασμό» με «συκοφαντική δυσφήμιση»

Για τις 9 Μαρτίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη της 22χρονης και των γονιών της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της κοπέλας στην υπόθεση revenge porn. Η αναβολή δόθηκε καθώς κρίθηκε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης που αφορά τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

Η 22χρονη μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας».

Διαβάστε ακόμα: Νέες αποκαλύψεις: Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή