Ρέθυμνο: 19 χρόνια φυλακή στο Βρετανό που κακοποιούσε τα παιδιά του

Σε ποινή φυλάκισης 19 χρόνων και 7 μηνών, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 56χρονος Βρετανός που κακοποιούσε τα πέντε υιοθετημένα παιδιά του, σωματικά, λεκτικά και ψυχολογικά ενώ συστηματικά βίαζε τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια της οικογένειας.

Η πολύωρη ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 56χρονο. Η ποινή κάθειρξης επιβλήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος των δύο κοριτσιών 20 και 19 χρόνων σήμερα, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια αλλά και για την κακοποίηση των τριών μικρότερων παιδιών, δύο αγοριών και ενός ακόμη κοριτσιού.

Επίσης, το δικαστήριο επέβαλε ερήμην, ποινή φυλάκισης ενός έτους στην 57χρονη σύζυγο του κατηγορούμενου, η οποία αμέσως μετά την αποκάλυψη των φρικτών βασανιστηρίων του ζευγαριού σε βάρος των θετών παιδιών τους, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται τόσο από τις ελληνικές όσο και από τις βρετανικές αρχές.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή