Πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο σάλας η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Futsal Super League καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού στα πέναλτι στο 5ο παιχνίδι της σειράς και έκανε το 3-2 στην σειρά των τελικών.Μάλιστα, οι «πράσινοι» βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 στο παιχνίδι, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στην επανάληψη.

O Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Παουρή και «πάγωσε» το κατάμεστο κλειστό του Καματερού δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από κεφαλιά του Στρατή που έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ στο 28ο λεπτό με τον Αρτινό με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1. Και δεν πρόλαβε να περάσει καν ένα λεπτό και με γκολ του Ντάτη η ΑΕΚ έκανε το 2-2 μέσα σε πραγματική αποθέωση από τον κόσμο.

Στα έξι λεπτά της παράτασης καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα ο τελικός να κριθεί στα πέναλτι. Εκεί ο πορτιέρο της ΑΕΚ Θεοφίλου ήταν καθοριστικός καθώς με τις δικές του δύο αποκρούσεις χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή