Πρώην κατασκόπους της Μοσάντ προσέλαβε ο Χάρβεϊ Ουαϊνστάιν για να κουκουλωθούν τα σεξουαλικά σκάνδαλα!…

Ένας μικρός «στρατός» από πρώην κατασκόπους της Ισραηλινής Μοσάντ, είχε αναλάβει το κουκούλωμα των καταγγελιών από διάφορες «σταρλετίτσες» εναντίον του γνωστού παραγωγού του Χόλυγουντ. Η εταιρία ασφαλείας ΜΠΛΑΚ ΚΙΟΥΜΠ, που έχει δημιουργηθεί από συνταξιούχους των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, είχε προσληφθεί από τον Ουαϊνστάιν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών «ΜΙΡΑΜΑΞ» είχε προσλάβει κατασκόπους του Ισραήλ, από την εταιρία «Μπλακ Κιουμπ» και από την «Κρολλ». Η δουλειά που τους ανατέθηκε ήταν να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία, ή γενικά αυτό που λέμε «βρώμα», για τις προσωπικές ζωές και το σεξουαλικό ιστορικό δεκάδων επί δεκάδων γυναικών και ιδιαιτέρως δημοσιογράφων, που μπορεί να ήταν σε θέση να αποκαλύψουν τις κτηνώδεις συνήθειές του.   

 Μια άλλη πολύ σημαντική αποστολή που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι «άγγελοι του Ουαϊνστάιν» ήταν, «να βρουν και να πάρουν στα χέρια τους επιπλέον περιεχόμενο ενός βιβλίου που γράφεται και περιέχει επιβλαβείς αρνητικές πληροφορίες για τον πελάτη». Οι πρώην μυστικοί πράκτορες στη δούλεψη του παραγωγού έπρεπε να σταματήσουν  την έκδοση του βιβλίου πάση θυσία.

 Θα δούμε πολλά τέτοια ακόμα, το Χόλυγουντ δεν έχει ένα Ουαϊνστάιν, αλλά χιλιάδες. Έχει και πολλές που θέλουν να βρουν τους Ουαϊνστάιν γιατί δεν είναι αρκετά ταλαντούχες αλλά είναι πολύ φιλόδοξες. Στο Χόλυγουντ μάλιστα οι ιστορίες για τέτοιους παραγωγούς ή ηθοποιούς σαν τον Κέβιν Σπέισι δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν, κρυφή-αλήθεια και φανερά μυστικά για όσους είναι από μέσα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή