Προφυλακίστηκαν οι γονείς που κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών παιδιού τους

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά την απολογία τους στα Δικαστήρια της Πάτρας, ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα, οι οποίοι κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν ότι τους μώλωπες και καψίματα στο βρέφος, προκάλεσε άλλο άτομο.

Η απολογία τους κράτησε για αρκετή ώρα και ολοκληρώθηκε μετά 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το Thebest.gr, έξω από Δικαστήρια επικράτησε ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι συγγενείς του πατέρα, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης προφυλάκισης άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της αθωότητας του κατηγορουμένου. Μάλιστα, στη συνέχεια μετέβησαν έξω από το Τμήμα Μεταγωγών στη Γούναρη και Ιωαν. Βλάχου, όπου κρατούνται οι δυο κατηγορούμενοι προκειμένου να μεταφερθούν στη φυλακή.

Στο μεταξύ το βρέφος παραμένει νοσηλευόμενο από το περασμένο Σάββατο, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή