Προφυλακιστέα η φόνισσα του Κορωπίου

Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ    

ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ             

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της η 26χρονη γυναίκα από το Κορωπί που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 38χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

«Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου”» ανέφερε στις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Ταουξή, το φονικό μαχαίρι ήταν μήκους 10 – 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Επίσης ο κ. Ταουξής επισήμανε πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα δύο ανήλικα παιδιά της στη φυλακή.

Παράλληλα, υπεβλήθη αίτημα για να εξεταστεί η 26χρονη από ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ερωτήθηκε επίμονα από την ανακρίτρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε έγκλημα.

Εκείνη φέρεται να υποστήριξε ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, το θύμα την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το μοιραίο.

Σε βάρος της κατηγορουμένης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή