Πλημμύρες στην Αργολίδα από την καταρρακτώδη βροχή

Η βροχόπτωση τη νύχτα στην Αργολίδα ήταν καταρρακτώδης, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.

Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία. Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς και μόνο με αυτοκίνητο μπορούσε κάποιος να τους διασχίσει, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr.

Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωρίο έχει φουσκώσει, στον κόμβο Νέα Τίρυνθας στη Νέα Εθνική έχει πλημμυρίσει ένας παράδρομος. Στο Παναρίτι το πρωί έριξε και χαλάζι σύμφωνα με πληροφορίες.

Επίσης υπήρξαν περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και ζημιές, όπως σε κατάστημα στο Ναύπλιο όπου την νύχτα που το κατάστημα ηταν κλειστό, έσχισε την τέντα.

Η πυροσβεστική επιλαμβάνεται αρκετών συμβάντων πλημμυρισμένων υπογείων και αυτή την ώρα, ενώ η βροχή συνεχίζει δυνατή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή