Η καπηλεία των RAFALE από την ΝΔ, μας πάει πολύ πίσω πολλά χρόνια, στην εποχή μετά τον εμφύλιο. Στην εποχή της πατριδοκαπηλίας, τότε που η πατρίδα ήθελαν να είναι συνώνυμο μόνο της δεξιάς και, το χειρότερο, η πατρίδα και το κράτος ήταν υπόθεση μίας παράταξης (δεξιά) και τους παρακράτους.
Είναι απίστευτο, αλλά η ΝΔ πέτυχε να θυμηθούμε τις χειρότερες εποχές που πέρασε η χώρα. Η σημερινή ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε ωμά και ξεδιάντροπα να καπηλευτεί την πατρίδα. Έβαλαν το δικό τους σήμα στο τέλος του ενημερωτικού βίντεο για την έλευση των πρώτων RAFALE.
Όχι το εθνόσημο, όχι την ελληνική σημαία, όχι τα σήματα του ελληνικού κράτους και της πατρίδας. Αλλά τα κομματικά σήματα. Με άθλιο τρόπο παίζουν και πάλι το έργο του «πατριώτη» και των άλλων. Τα λεφτά είναι των Ελλήνων, όλων των Ελλήνων, όχι μόνο της ΝΔ, δηλαδή των στελεχών και της ηγεσίας της ΝΔ.
Οι άνθρωποι αυτοί είχαν την απαίτηση να παραβρεθούν και εκπρόσωποι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε μία εκδήλωση που την καπηλεύτηκαν, που την έκαναν κομματική και όχι πατριωτική. Σωστά λοιπόν όλα τα κόμματα επικρίνουν την κυβέρνηση γι’ αυτή την παλαιοκομματική και διχαστική κίνηση. Μία κίνηση που αποκάλυψε και πάλι πια ακριβώς είναι η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.