Παπαχριστόπουλος: Ο κόσμος να χαλάσει, αυτή η κυβέρνηση δεν θα πέσει

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχολίασε την παραίτηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

Σε συνέντευξή του στον Realfm, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε:

«Από το ραδιόφωνο το άκουσα. Δεν έχω να πω κάτι, μόνο ένα γενικότερο σχόλιο χωρίς να αφήνω καμία αιχμή γιατί ο Γιώργος ήταν πολύ καλό παιδί, δεν ξέρω τι έχει γίνει, ούτε έχω στοιχεία, αλλά θέλω να πω ότι αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει και θα συνεχίσει. Θα τελειώσει το έργο της».

“Απειλές ναι, έγινε στην ΚΟ η κουβέντα για αρκετό κόσμο. Όλοι έχουμε δεχθεί απειλές, ο καθένας αντιδρά αλλιώς. Ήταν παρών στο Ζάππειο, εγώ δεν είμαι του παρασκηνίου, με τον Γιώργο μίλαγα, είναι φίλος μου, έχω καλή γνώμη, αλλά δηλώνω ότι αυτή την κυβέρνηση δεν θα την κουνήσει κανένας, σας το λέω ευθέως. Ας μείνει με 152. Κάποτε ο μακαρίτης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κυβέρνησε με 151, μην το ξεχνάτε” τόνισε.

Ερωτηθείς για τις δύο απώλειες των τελευταίων ημερών απάντησε “η πρώτη κατά την γνώμη μας δεν θεωρείται απώλεια, θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Για τον Γιώργο Λαζαρίδη έχω καλή γνώμη, συνεργάσιμος συνάδελφος, ειλικρινά έχω μείνει εμβρόντητος” συμπλήρωσε.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή