Π. Χρηστίδης: Δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ΚΙΝΑΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το ΚΙΝΑΛ επιχείρησε να αναδείξει ως βασικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. και επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ μίλησε για αναμέτρηση face to face με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενημέρωσε επίσης ότι ως αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλου. 

“Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει πάρει δημοσίως επανειλημμένως μάλιστα θέση και έχει πει ότι περιμένει να έρθει η συμφωνία και να συναντηθεί με τα μέλη της ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ όπου θα λάβει προφανώς υπόψιν του και τα ζητήματα που έχει βάλει το Κίνημα Αλλαγής. Όταν έρθει η συζήτηση αυτή που δεν είναι μακριά σε μια ειδική συνεδρίαση που θα κάνει και η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής θα αποφασίσουμε όλοι μαζί .

Έχουμε πει αυτή τη στιγμή ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε όλοι ενιαία” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή