Ολοκληρώνεται το μεσημέρι το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι οι εργασίες του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Η ομιλία της κ. Γεννηματά είναι προγραμματισμένη για τις 2 μ.μ. Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης την Παρασκευή, αφού άκουσε την ομιλία της κ. Γεννηματά, γνωστοποίησε μέσω facebook ότι ανταποκρίνεται στην πρόσκλησή της να παραστεί και να μιλήσει στο Συνέδριο. Μετά από αυτό η Κίνηση «Ωρα Αποφάσεων» ανακοίνωσε ότι χωρίζουν οι δρόμοι της με τον κ. Ραγκούση.

Από το πρωί άρχισαν οι τοποθετήσεις συνέδρων και αναμένεται να εγκριθούν ο οδικός χάρτης μέχρι την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς και το πρόγραμμα «Ελλάδα», με τις προτάσεις για την ανάπτυξη της χώρας μετά τα μνημόνια.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή