Ο Θ. Πλεύρης παραδέχεται την ύπαρξη φωτογραφίας του με τον Μανιαδάκη

Ενάντια στο αίτημα που έχει υποβάλει το ΚΙΝΑΛ να εξαιρεθούν τα δύο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, (Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος) από την προανακριτική επιτροπή για την «σκευωρία» Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει πως δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη λογική. Αναφέρουν μάλιστα πως «η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Ο Θάνος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ ο οποίος είναι μέλος της προανακριτικής επιτροπής, μιλώντας την Τρίτη το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, παραδέχθηκε πως υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Νίκο Μανιαδάκη, πλην όμως τοποθέτησε χρονικά τις φωτογραφίες στην εποχή που συνυπήρχαν στο υπουργείο Υγείας ως σύμβουλοι του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Όπως αναφέρει μάλιστα, υπήρχε φωτογραφία του με τον Νίκο Μανιαδάκη να πίνει καφέ στο Χίλτον τον οποίο «προφανώς γνώριζε, γιατί ήταν στο υπουργείο Υγείας, όταν ήταν και εκείνος εκεί».

Η ωμή παραδοχή του Θάνου Πλεύρη για τη συνάντηση και την ύπαρξη φωτογραφίας ουσιαστικά καίει, όπως είχε αποκαλύψει το Documento της Κυριακής, την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για εξαίρεση των Τζανακόπουλου – Πολάκη από την προανακριτική Επιτροπή αλλά ταυτόχρονα οδηγεί σε εξαίρεση από αυτήν του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Οι μεθοδεύσεις του ΚΙΝΑΛ με τη άτυπη υποστήριξη της ΝΔ οδηγούν ουσιαστικά την Επιτροπή σε κυνήγι μαγισσών.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή