Ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ «θυμάται» τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε», τονίζει η Φ. Γεννηματά

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, στέλνει το δικό της μήνυμα για τα 101 χρόνια από τη γέννηση του ιστορικού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης, Ανδρέα Παπανδρέου. Η κα Γεννηματά, τονίζει μεταξύ άλλων:  «Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε. Να ελπίζουμε. Να μην τα παρατάμε».

Όπως σημειώνει η κ. Γεννηματά σε ανάρτησή της στο Twitter, «κάθε 5 Φλεβάρη οι Έλληνες μετράμε το αποτύπωμά σου, που μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός».

Κάθε 5 Φλεβάρη οι Έλληνες μετράμε το αποτύπωμά σου, που μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός.
Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε. Να ελπίζουμε. Να μην τα παρατάμε. Να ανοίγουμε δρόμους δημοκρατίας, προκοπής & περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Να είμαστε πατριώτες & ανυποχώρητοι στα δίκαιά μας.

«Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε. Να ελπίζουμε. Να μην τα παρατάμε. Να ανοίγουμε δρόμους δημοκρατίας, προκοπής & περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Να είμαστε πατριώτες & ανυποχώρητοι στα δίκαιά μας», προσθέτει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει στο μήνυμά της:

«Γι’ αυτό και σε τιμάμε καθημερινά. Οι ιδέες, το έργο και η σκέψη σου θα είναι πάντα η πηγή μέσα από την οποία θα αναβλύζει κάθε νέο ξεκίνημα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Όμως και ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Πάνος Βλάχος, θυμάται τα γενέθλια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και με ανάρτησή του στα social media υπενθυμίζει στους φίλους του κόμματος και νοσταλγούς του τότε, τις ομιλίες του ισχυρού άνδρα της Μεταπολίτευσης.

Με ένα βίντεο από ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου, με σύγχρονες προσθήκες, όπως η διασκευασμένη μουσική και τα εφέ, ο κ. Βλάχος προσπαθεί να συναρθρώσει το παλιό με το νέο, το ΠΑΣΟΚ με το ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, είναι ικανές μεμονωμένες προσπάθειες να αναχαράξουν παλιές ιδεολογικές συντεταγμένες και να επιφέρουν την εκλογική επάνοδο;

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή