Νέο εργοστάσιο αλουμίνας φτιάχνει ο όμιλος Μυτιληναίος!

Επένδυση 400 εκατ. φτιάχνει 300 νέες θέσεις εργασίας!
Σε μία νέα τεράστια επένδυση αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο όμιλος Μυτιληναίος, κατασκευάζοντας δεύτερη μονάδα αλουμίνας δυναμικότητας 1 εκατ. τόνων! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη βιομηχανική επένδυση των τελευταίων χρόνων στην ελληνική Οικονομία η οποία αναμένεται εκτός από την πρώτη επένδυσης, να δημιουργήσει σημαντικό πρόσθετο κέρδος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δεύτερο εργοστάσιο αλουμίνας του ομίλου που θα εγκατασταθεί στην περιοχή « Άσπρα Σπίτια» και σύμφωνα με γνώστες των εξελίξεων, θα δημιουργήσει τουλάχιστον 300 νέες θέσεις εργασίας.
Παράλληλα, με το νέο εργοστάσιο, το οποίο θα στοιχήσει περί τα 400 εκατ. ευρώ, ο όμιλος προχωρά και στην αναβάθμιση της μονάδας του αλουμινίου αυξάνοντας την δυναμικότητα κατά 80.000 τόνους ( στους 270.000 τόνους). Μία ακόμα σημαντική επένδυσης που αναμένεται να κοστίσει περί τα 100 εκατ.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης