Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2025

Νέα Υόρκη: Δασκάλα ερωτοτροπούσε με ημίγυμνο άνδρα κατά τη διάρκεια μαθήματος μέσω Zoom

Οι ερωτικές διαθέσεις μιας δασκάλας ισπανικών στη Νέα Υόρκη είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός σχολείου και μαθημάτων, όταν ερευνητές διαπίστωσαν ότι έκανε μια «ακατάλληλη σεξουαλική πράξη» κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος Zoom.

Καθώς οι μαθητές στο σχολείο Κολούμπια παρακολούθησαν εξ αποστάσεως το μάθημα, η Amanda K. Fletcher, 37 ετών, «φάνηκε να πιπιλίζει τη θηλή ενός ημίγυμνου άνδρα» ενώ περιστρεφόταν και λικνιζόταν σύμφωνα με τον Ειδικό Επίτροπο Έρευνας για σχολεία της πόλης.

Πριν από αυτό, οι μαθητές παρακολουθούσαν την Fletcher να «τρώει μακαρόνια» με τον άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μπλούζα, πίσω της, αναφέρει η έκθεση, με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2020, που έλαβε η The Post. Στη συνέχεια, αφού απομάκρυνε το στόμα της από το στήθος του άνδρα, η Fletcher «συνέχισε να διδάσκει και να συζητά για μια εργασία», είπε ένας μαθητής στους ερευνητές.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή