Νέα Σμύρνη: Πανικός τα ξημερώματα από φωτιά σε διαμέρισμα – Εκκενώθηκε πενταώροφη πολυκατοικία

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 03.20 σήμερα Δευτέρα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Σμύρνη και σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση επιχείρησε μέχρι το ξημέρωμα ισχυρή δύναμη με 17 πυροσβέστες και 6 οχήματα.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, με την πυροσβεστική να προχωρά σε εκκένωση όλων των διαμερισμάτων. Αυτή την ώρα η πυρκαγιά είναι σε ύφεση, ενώ στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρουν ένοικοι της πολυκατοικίας, στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο ένας 25χρονος, γιος οικογένειας που έλειπε από το σπίτι, και ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος υπήρχαν πολλά ξύλα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Σμύρνη Αττικής. Επιχειρούν 17 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 22, 2021

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή