Μωβ;

Το μωβ λάχανο, τα βατόμουρα, η μελιτζάνα, τα μωβ σύκα, τα μωβ σταφύλια, τα ξερά δαμάσκηνα, οι σταφίδες, οι βανίλιες, τα μωβ καρότα, το μωβ κουνουπίδι και πολλά άλλα με το ίδιο χαρακτηριστικό, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης ασθενειών όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και η νόσος Αλτσχάϊμερ και επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Αυτά επιβεβαιώνουν καινούργιες διατροφικές μελέτες. 
 

Προηγούμενο άρθρο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή