Μουσουλμάνα επιχειρηματίας δέχεται απειλές: Μάζεψε τα από τη Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου

«ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»                                                                                

H Shazia Awan είναι μουσουλμάνα επιχειρηματίας στην Ουαλία και αγωνίστηκε για να παραμείνει η Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο, η μουσουλμάνα επιχειρηματίας τώρα καταγγέλλει στον Independent ότι πλέον δέχεται ρατσιστικά σχόλια μέσω Twitter στα οποία οι χρήστες την… απειλούν για να τα «μαζέψει» από τη Βρετανία και να γυρίσει στο σπίτι της.

«Ακολουθώντας» στο Twitter τον δήμαρχο του Λονδίνου, Sadiq Khan, ο οποίος είχε σχολιάσει ότι το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης που ήταν εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτηριζόταν από το μίσος, η κα Awan είχε γράψει: «Η εκστρατεία ήταν ρατσιστική» για να λάβει αμέσως την απάντηση «Μεγάλη είδηση… τώρα μπορείτε να τα μαζέψετε και να πάτε σπίτι σας. Αντίο».

Αυτό έγραψε ο χρήστης Warren Faulkner σχολιάζοντας την ανάρτηση της Awan στην οποία η επιχειρηματίας τόνιζε πως αυτή τη στιγμή της είναι δύσκολο να φανταστεί πως μπορεί η χώρα της να θεραπευτεί. «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και εγώ αισθάνομαι αποξενωμένη».

Όπως αναφέρει ο Independent, oι αναρτήσεις στο twitter συνεχίστηκαν και αυτήν την φορά περιείχαν και ισλαμοφοβικά σχόλια.

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή