Μετ’ εμποδίων οι κινήσεις του επιβατικού κοινού σήμερα και αύριο

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι υπάλληλοι των μέσων μαζικής μεταφοράς, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις των επιβατών να διεξάγονται μετ’ εμποδίων.

Την αρχή κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία που τραβούν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας, διαμαρτυρόμενοι για τον αναξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και την απαξίωση των συγκοινωνιών με πολύωρη αναμονή στις στάσεις.

Να σημειωθεί ότι αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 πρωί ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Τη σκυτάλη παίρνουν αύριο οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι που έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Έτσι, αύριο δεν θα διεξαχθεί κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ εξαιτίας της απεργίας δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Αντιθέτως, την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΣΤΑΣΥ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή