Μεϊμαράκης: «Θέλουμε περισσότερες επενδύσεις και λιγότερους φόρους»

Ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο νομό Ηρακλείου – «Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία»

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται το κράτος «για να γίνει φιλικό προς τον πολίτη» διατύπωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Δέσμευσή μας είναι να προχωρήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται το κράτος για να γίνει φιλικό προς τον πολίτη και να είναι ένα κράτος επιτελικό και όχι ένα κράτος που θα επιβαρύνει με τους φόρους του την ιδιωτική πρωτοβουλία», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλουμε περισσότερες επενδύσεις, αποτελεσματικότερο κράτος, λιγότερους φόρους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει περισσότερους φόρους, μεγαλύτερο κράτος, λιγότερες επενδύσεις. Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, αυτός διώχνει τις επενδύσεις. Εμείς μειώσαμε τη φορολογία, αυτός αύξησε την φορολογία. Εμείς είπαμε ότι οι άχρηστοι δεν πρέπει να είναι στο δημόσιο, αυτός τους επανέφερε στο δημόσιο και τους πληρώνουμε και πάλι με τους φόρους μας», σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δική μας απόφαση είναι σε κάθε νομό, σε κάθε περιφέρεια, να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, να εκμεταλλευτούμε θετικά αυτά τα πλεονεκτήματα και να τα λύσουμε», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηρακλείου.

«Αξίζει να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και κρητικός μετά το 1993», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.

Ακόμα, ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, «όσα έλεγε στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου ο κ. Τσίπρας, ήταν ψέματα».

Συνεχίζοντας, διερωτήθηκε αν ήξερε ο κ. Τσίπρας τις συνέπειες του δημοψηφίσματος. «Αν ναι, γιατί το έκανε; Αν όχι, είναι άσχετος και επικίνδυνος, δεν πρέπει να μείνει πρωθυπουργός», σχολίασε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία σημείωσε ότι θα θυμίζει στον κ. Τσίπρα τι έλεγε σε κάθε πόλη πριν τις εκλογές του Γενάρη. «Εδώ στην Κρήτη είχε πει για νταούλια και αγορές», συμπλήρωσε ακόμα.

Ταυτόχρονα, όπως εκτίμησε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, είναι ορατό το ενδεχόμενο και νέων εκλογών.

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και είπε ότι «όλοι εμείς είμαστε το κόμμα το λαϊκό, το κεντροδεξιό, το φιλελεύθερο».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή