Μειμαράκης: Όπως πάμε, πάμε για πλήρη διάλυση της χώρας, όμως εμείς θα την σταματήσουμε

“Αν γίνουν τώρα οι εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας”

Στην Πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης λέγοντας ότι «εμείς από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι τώρα βλέπουμε την Πρόεδρο της Βουλής να μιλάει και να μην σταματάει»

«Έχει δίκιο σε πάρα πολλά γιατί εκβιάζεται το κοινοβούλιο και για όσους πουν ότι κι εμεις το έχουμε κάνει, εμείς κριθήκαμε και σκληρά την 25η Ιανουαρίου» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Για πλήρη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και του κοινοβουλίου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ και «όπως πάμε, πάμε για πλήρη διάλυση της χώρας».

«Την πλήρη διάλυση της χώρας εμείς θα την σταματήσουμε» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Θα χάσουμε 2-2,5 μήνες με τις εκλογές παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας ότι αν γίνουν τώρα οι εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας και μετά να χρειαστούμε ακόμα χειρότερο από αυτό το Μνημόνιο που ψηφίζουμε τώρα.

«Αν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, κάντε τις κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε. Αρκεί να σωθεί η χώρα. Μην μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου».

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρουσιάζει πολλές από τις δικές της προτάσεις ως προτάσεις του Κουαρτέτου υπογραμμίζοντας ότι πολλές από αυτές τις προτάσεις η κυβέρνηση Σαμαρά τις απέρριψε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή