Μεγάλη ανατροπή στην «κλοπή της δεκαετίας»: Τι αποκάλυψε ο αδελφός του επιχειρηματία

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία από το σπίτι του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπλάπησαν 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Όπως αναφέρει το e-thessalia, ο αδερφός του επιχειρηματία δήλωσε στη θεσσαλική ραδιοφωνία και τηλεόραση πως από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν 50.000 ευρώ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του Γιώργος 92 ετών, αφετέρου εκείνος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα επέμενε πως δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για τα 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες.

Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλούν για χιλιάδες λίρες!

Όσο για το ερώτημα γιατί το ποσό αυτό δεν έχει δηλωθεί, μία εκδοχή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  που επικαλείται το ίδιο Μέσο, είναι ότι υπάρχει φόβος για απαγωγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν κάνει ανάληψη του ποσού από την τράπεζα πριν επιβληθούν τα capital controls.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή