Μαξίμου: Συνεχείς αντιφάσεις από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Στην αντεπίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πέρασαν κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στις «βολές» που εξαπέλυσε νωρίτερα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«O κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. Πότε δηλώνει ότι «ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει» και πότε ότι  «ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου». Στο ενδιάμεσο δηλώνει τη διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή “σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα”», αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

«O κ. Μεϊμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα «ξεχάσει». Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη «ανάπτυξη» αλά ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη «σταθερότητα» της διαπλοκής και της διαφθοράς», προσθέτουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

«Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος», καταλήγουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή