Mας φέρνουν Χίτλερ με… φουστάνια!

ΚΑΛΑ κρασιά, που λένε στο χωριό μου!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ να δείτε πόσο μεγάλη ήττα έπαθε η Μαρίν Λεπέν, στις προχθεσινές εκλογές.
ΕΝΩ στον πρώτο γύρο των εκλογών ήρθε ΠΡΩΤΟ κόμμα και πήρε σχεδόν το 30% δηλαδή στους 3 Γάλλους την ψήφιζε ο ένας(!), στο δεύτερο γύρο το ποσοστό της στην περιφέρεια που ήταν υποψήφια υπερέβη το 42% ενώ η ανιψιά της η 26χρονη Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν στις Κάννες έφθασε το 45,22%!!!
ΕΠΡΕΠΕ δε να ενωθούν ΟΛΑ τα άλλα κόμματα για να κερδίσουν την αρχηγό της Ακροδεξιάς στην Γαλλία, που όπως όλα δείχνουν έρχεται «καβάλα στο άλογο σαν τη νέα… Ζαν ντ΄ Αρκ!!!».
ΤΩΡΑ πώς είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ΜΟΝΗ της η Λεπέν μαζί με την 26χρονη ανιψιά της να παίρνουν στις περιφέρειές τους 42 και 45% και για να μην κερδίσουν, έπρεπε όλοι οι άλλοι να παραμερίσουν τις αξεπέραστες εδώ και χρόνια διαφορές τους και να ξεχάσουν τι έσερνε το ένα κόμμα στο άλλο, να συνασπιστούν και έτσι τα κατάφεραν να κερδίσουν τη θεία και την ανιψιά, πάνω στο νήμα».
Ε, ΑΥΤΟ κάθε άλλο παρά νίκη είναι…
ΣΤΗΝ ουσία η ακροδεξιά σημείωσε σπουδαία και μεγάλη νίκη και στις 2 πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, γιατί και στην Γαλλία όπως και στην Ελλάδα ο κόσμος έχει απηυδήσει από τα ΨΕΜΑΤΑ, την ανεργία και τη φτώχεια όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών λαών και γι’ αυτό ακριβώς, δυστυχώς, γιγαντώνονται σε όλο τον κόσμο τα ακροδεξιά κόμματα.
ΕΙΔΙΚΑ μάλιστα στην Γαλλία όπου η ανεργία, η ακρίβεια και η ανασφάλεια κάνουν θραύση, αν τα δημοκρατικά κόμματα δεν βάλουν μυαλό και αν δεν σταματήσουν τα σκάνδαλα και τις ψευτιές βλέπουμε τη νεαρή Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν να εκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Γαλλίας, οπότε αλίμονο στην Ευρώπη! Πάλι κάποιος νέος Χίτλερ θα ξεπεταχθεί και με… φουστάνια τούτη τη φορά!..
Κ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή