Κύπρος: Σε βάθος έξι μέτρων βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Sierra

Έσπασε και ομολόγησε τον στραγγαλισμό και της 6χρονης Sierra ο 35χρονος, Νίκος Μεταξάς. Βρέθηκε και το τελευταίο θύμα του στη λίμνη Μεμί. Την είχε δέσει με τσιμέντο και ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός της 6χρονης Sierra της στη λίμνη Μεμί στην Κύπρο. Με την ανεύρεση της σορού της μικρούλας κλείνει ο μακάβριος κύκλος των ερευνών μετά τις μαζικές δολοφονίες γυναικών και παιδιών από τον 35χρονο ίλαρχο, Νίκο Μεταξά που έχουν συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Τραγική ειρωνεία, ότι η πρώτη σορός που βρέθηκε και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες ήταν της μητέρας της Σιέρα, της Μαίρη Ρόουζ.

Η σορός βρέθηκε σε βάθος περίπου έξι μέτρων. Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Η 6χρονη κόρη της Μαίρη Ρόουζ εντοπίστηκε σε σημείο το οποίο υπέδειξε σήμερα ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, τον οποίο μετέφεραν ξανά στην λίμνη Μεμί.

Τις προηγούμενες φορές ο 35χρονος είχε υποδείξει διαφορετικό σημείο, στο οποίο τόσο καιρό επικεντρώνονταν οι έρευνες, ενώ, όπως φαίνεται, «έπαιζε» με τις Αρχές και έκρυβε την αλήθεια. Όπως, δηλαδή, έπραξε ξανά, αφού μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος επέμενε ότι δεν σκότωσε την 6χρονη Sierra αλλά πέθανε από αναρρόφηση του εμετού της. Η σορός της εξάχρονης ανασύρθηκε από δύτη, 59 μέρες μετά, ενώ το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σχοινί και δεμένο με κομμάτι τσιμέντου. Ο δολοφόνος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε ότι στραγγάλισε την εξάχρονη, όπως έκανε με τη μητέρα της και τα υπόλοιπα θύματα του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή