Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Κορωνοϊός: Επαναπατρίστηκαν 49 Έλληνες από την Ιταλία

Σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μεταφέρθηκαν 49 Έλληνες που έφτασαν στη χώρα από Ιταλία τη Μεγάλη Τρίτη (14/04). Στην πλειοψηφία τους είναι φοιτητές από τη χώρα μας. Θα τους γίνουν εξετάσεις για κορωνοϊό.

Μπορούν να πάνε στα σπίτια τους θα μεταφερθούν όσοι βγουν θετικοί, θα τεθούν εκεί σε καραντίνα.

Οι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια και πρόκειται να υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι τους θα μείνουν εκεί τη Μεγάλη Τετάρτη (15/04) και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα φύγουν για τα σπίτια τους, ή όχι. Όσοι βρεθούν θετικοί θα περάσουν τις επόμενες 14 ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ όσοι βγουν αρνητικοί θα τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του «OPEN TV».

Κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού βρέθηκε, επίσης, στο ξενοδοχείο «Ακροπόλ» για την υποδοχή των ταξιδιωτών. Το ξενοδοχείο φυλάσσεται πολύ καλά από την Αστυνομία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή