Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τους πιστολέρο που σκόρπισαν τον τρόμο στο Αρκαλοχώρι

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν από το Ηράκλειο ότι δύο άνδρες που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, πυροβόλησαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (07.05.2020) εναντίον άλλου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας. Μάλιστα πυροβόλησαν τόσο στον αέρα, όσο και εναντίον του οχήματος.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι της είναι γνώριμοι, ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε “ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών”. Δυστυχώς η Κρήτη έρχεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο, με φόντο την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης, έκανε λόγο για ένα “πολύ λυπηρό περιστατικό συμβάν, που πρέπει όλοι να εμποδίσουμε να επαναλαμβάνεται”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή