Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2025

Ιδιοκτήτης Πρακτορείου ΟΠΑΠ σκηνοθέτησε ληστεία επειδή… χρωστούσε!

Έναν… πρωτότυπο αλλά όχι και τόσο επιτυχημένο τρόπο σκαρφίστηκε να «σβήσει» τα χρέη του ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει ληστεία στην ίδια του την επιχείρηση.

Ο 45χρονος πράκτορας τηλεφώνησε το βράδυ Δευτέρας στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ισχυρίστηκε ότι δύο άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά εισέβαλαν στο πρακτορείο του, τον χτύπησαν και του άρπαξαν με την απειλή πιστολιού ένα τσαντάκι που περιείχε 10.000 ευρώ, όσα ακριβώς ήταν τα χρέη του!

Δεν υπολόγισε, όμως, ότι τα γύρω καταστήματα είχαν κάμερες ασφαλείας κι ότι οι αστυνομικοί θα εξέταζαν το υλικό που κατέγραψαν.

Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ξεσκέπασαν μέσα σε λίγη ώρα και του έβαλαν χειροπέδες, αφού στο επίμαχο οπτικό υλικό από τις κάμερες των παρακείμενων καταστημάτων δεν προέκυψε να μπαίνουν ή να βγαίνουν από το πρακτορείο ληστές.

Έτσι, μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο πράκτορας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε οφειλές που δεν μπορούσε να εξοφλήσει και γι’ αυτό κατήγγειλε την υποτιθέμενη ληστεία.

Ο 45χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση αρχής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή